Hirdetmények / EBÖSSZEÍRÁS - 2019.

EBÖSSZEÍRÁS - 2019.EBÖSSZEÍRÁS - 2019.

Tisztelt Ebtartók!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény alapján az eb tartási helye szerint illetékes önkormányzat - ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira való tekintettel - három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez.

 

Az eb tulajdonosa és tartója az ebösszeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat a települési önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

 

Kérem Sótony község közigazgatási területén tartott négy hónaposnál idősebb ebek tulajdonosait/tartóit, hogy az „Ebösszeíró adatlapot" kitölteni és legkésőbb 2019. március 28. napjáig az önkormányzathoz eljuttatni szíveskedjenek.

 

Az ebösszeíró adatlapot ebenként kell kitölteni.

 

A kitöltött adatlapokat az alábbi módokon lehet benyújtani:

 

  • Személyesen ügyfélfogadási időben vagy postai úton a Nyőgéri Közös Önkormányzati Hivatal Sótonyi Kirendeltségén, 9681 Sótony, Fő u. 3.

  • Önkormányzati Hivatali Portálon elektronikusan kitöltve:

      https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap (általános vagy egyéb igazgatási ügyek - ebnyilvántartás)

 

Felhívom a Tisztelt Ebtartók figyelmét, hogy az adatszolgáltatási kötelezettség elmulasztása állatvédelmi bírságot vonhat maga után. A bírság legkisebb összege 30.000 Ft.

 

Az adatszolgáltatási kötelezettség teljesítését és a benyújtott adatok valóságtartalmát az önkormányzati hivatal munkatársai ellenőrizhetik.

 

Az ebtulajdonosok az ebösszeírást követően kötelesek az adatokban bekövetkező változásokat, elhullást, szaporulatot bejelenteni.

 

Sótony, 2019. március 12.  

   

 Együttműködését megköszönve:

 

                                                                                                            (:Dr. Lendvai Róbert:)

                                                                                                                jegyző


« Vissza az előző oldalra!

Sótony Község Önkormányzata - Magyar